Bliv Homøopatisk Vejleder i Dr. Reckewegs midler

På dette uddannelsesforløb bliver du ekspert i Dr. Reckewegs midler. 
 
Når du er færdig med eksamen, er du certificeret homøopatisk vejleder i Dr. Reckewegs midler - og kan råde andre mennesker til både korte og længerevarende behandlingsforløb med disse midler.
 
Uddannelsesforløbet er for behandlere/kommende behandlere, der ønsker at besidde et dybt og solidt kendskab til midlernes virkning og formåen til behandling af sygdomme på både fysisk som sindsmæssigt plan.
 
Uddannelsen går i dybden med hvorfor og hvordan midlerne hver især virker - altså på hele virkefladen, der både er fysisk, sjælelig og psykisk.
 
Midlernes unikke sammensætning gør dem velegnede både til teraputisk behandling og selvbehandling.
 
Der kræves et vist forudgående kendskab til sygdomslære, men det er også muligt ved selvstudier at læse op på dette undervejs.
 
Fundamentet for uddannelsesforløbet er spirituelt, men samtidig meget praktisk og jordnært, da midlerne hjælper mennesker med at blive raske og hele i krop og sind, hvilket bedrer livskvaliteten og giver glæde.
 
Læs mere under menupunkterne til venstre.
 
Undertegnede er både skoleleder og underviser på alle hold.
 
 
Kærlige tanker 
Dorthe
 
 
 
 
Center for Livskraft er den eneste skole i landet, hvor du kan blive ekspert i homøopati fra Dr. Reckeweg. 
 
Undervisningen foregår i skolens lokaler centralt i Midtjylland med skøn natur hele vejen rundt.
Har du brug for overnatning i forbindelse med uddannelser og kurser, findes flere gode, billige B&B i nærheden. (Søg B&B, Ulstrup, Bjerringbro, Hammel)
 
 
 
 
Center for Livskraft | Bråddenhøjvej 16, Hvorslev, 8860 Ulstrup - DK