Center for Livskraft

v/ Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen
Underviser og skoleleder
 
Bråddenhøjvej 16, Hvorslev,
DK- 8860 Ulstrup
Telefon: 86 46 42 64
Mobil: 29 63 49 22


 

Kontakt

 
 
 
Center for Livskraft er en personligt ejet og privat skole - en lille skole med plads til maks 12 elever. Jeg startede den for at skabe et rum, hvor undervisning og studier udi livsvisdom og sundhed kan blomstre og skabe både styrke, glæde og sundhedsforståelse.

Naturens midler - som homøopati er - er til helhedens bedste - ikke til behandlerens ego, men til balance hele vejen rundt.

I denne tid er der mange, der vil fortælle dig, at sygdomme er noget, vi selv er skyld i - men jeg er ikke enig. Man bliver ikke syg, fordi man tænker forkert eller lever forkert eller ER forkert, (for hvad er forkert? ved du virkelig det?) for ubalancernes oprindelse stikker dybere end til det bevidste sind - og en del hidstammer fra vor fælles miljø.

Overbevisninger vil altid være en medspiller eller modspiller ift, hvordan hver enkelt tár det, men i min verden er alle der, hvor de skal være lige nu, og ingen har ret til at dømme - for vi går ikke i hinandens sko. Jeg synes fx, det er okay at være både ked af det og vred, når livet rammer en hårdt.

Hos mig på min skole får behandleren ikke endnu en hammer til selvpineri, de kan videregive til deres klienter - her hos mig får de redskaber, der kan lindre i en verden, hvor omstændighederne for mange er op ad bakke - her hos mig får de et håb.
Jeg vil aldrig sige til mennesker, at de skal skrotte lægen, til gengæld ser jeg det, jeg gør, som en bro, der er ved at blive bygget, for i mange andre lande ER homøopati en del af det etablerede sundhedstilbud, fx i Frankrig og Schweiz.
Center for Livskraft | Bråddenhøjvej 16, Hvorslev, 8860 Ulstrup - DK