Supervisionsforløb for behandlere

Personlig styrke og indre balance - at forvalte arbejdsliv i balance med de universelle love

Når man arbejder som behandler, kommer man tæt på andre mennesker. På deres skavanker, deres skuffelser og - ikke mindst - deres forventninger til, hvad du kan hjælpe dem med. Som behandler må du kende dig selv, så du kan stå stærkt i mødet med dine klienter, så du kan skelne på den sunde måde uden at tage ting på dig, som ikke hører dig til. Mellem spejle og ægte indblik, mellem sund selv-beskyttelse og det, der er for meget. Mellem privatliv og arbejdsliv.

 

Supervisionsforløbet er til dig, der har brug for at sparre om hverdagen, din indre udvikling og om dine klienter - uden navns nævnelse må vi tage forskellige problematikker op, som også kan inspirere de andre behandlere på holdet.

Målet er at fylde dit behandlerliv med glæde og overskud - også efter arbejdstid - og skabe et fællesskab, som du kan have glæde af på et professionelt plan.

Vi tager nogle emner op, som styrker en naturlig føling med universelle spirituelt holistiske leveregler - det er godt og stærkt sted at bygge sit fundament..

 

  1. Dit ord og ordets magt. Er man ren i sit ord, hvis man altid er sød? Hvor meget kan du tillade dig at sige? Og hvordan? Hvad med, hvordan de opfattes?
  2. Hvordan behandler man andre, som man gerne selv vil behandles, hvis man nu ikke behandler sig selv ret godt... ikke altid i hvert fald.
  3. Spejle og projektioner. “Kun en tåbe frygter ikke sit eget spejl”... eller er på tæerne ift spejlet med det samme noget føles “forkert” i et møde med et andet menneske.
  4. Pengene... hvorfor er det så svært for nogle at modtage en betaling i balance med den ydelse, der gives. Hvad er det med de penge.. og tid.
  5. Formodninger og forventninger - din indre fortælling afspejler sig i din virkelighed - fordi de danner rammen for det, du sår, og det du dermed kan høste. Selvom du ikke ønsker at ændre noget, så er bevidstgørelsen om disse ting fundamentet for fremdrift og udvikling af dit virke og af dig
  6. Du er okay,- så hvorfor kan det føles som en dom, når en terapeut påpeger de områder, hvor der er plads til forbedringer? Er det perfektionisme... eller frygt for noget andet? Eller noget helt tredje? Kend disse mekanismer hos dig selv, så ved du, hvordan dine klienter har det, når du er den kloge.

 

Image

Supervisionsforløbet er 4 aftner over 3 måneder. Emnerne tages op efter behov, og der er plads til flere efter behov. Hver aften indledes med en kort meditation eller stille nærværsøvelse. Alle aftner afsluttes fra 21.30-22.00 med netværksøvelser til en kop kaffe/te og en bid brød.

 

Alle 4 aftner koster 2600,- plus moms.

Der er 7 pladser. Vi starter i februar 2021.

Tilmelding til dlt@center-for-livskraft.dk med et par ord om dig selv og hvorfor, du gerne vil deltage.

 

Datoer: datoer endnu ikke fastlagt, men forhåndstilmeld dig uden binding, så får du besked, så snart det er på plads.

Tid: 19-22, døren åbnes et kvarter før start.

 

Kærlige tanker

Dorthe

Center for Livskraft

Søgning