Moderne Homøopati

Kompendiet i Dr. Reckewegs Moderne Homøopati er kommet på tryk.
Det er redigeret og udvidet med mere af det materiale, jeg benytter til undervisningen af behandlere og kommende moderne homøopater på min skole.
Har du en skole, hvor der undervises i homøopati, så er kompendiet også skrevet til jer. Kontakt mig for mere info.

Homøopatien er et af mange af mine hjertebørn, og her på skolen brænder jeg for at udbrede kendskabet til homøopati gennem undervisning i midlerne og formidling af forskningsresultater.

Skolen tilbyder flere forløb, der kan tages enkeltvis - og så kan man bygge på med mere viden hen ad vejen.
 
1. Grundforløbet i moderne homøopati er primært baseret på Dr. Reckewegs midler. Det forløb kan tages som et selvstudieforløb.

2. Overbygningsforløb, 5 moduler, hvor vi går i dybden med behandling/lindring af udvalgte ubalancer. De første moduler er tilgængelige i optaget form og på web frem til marts 2024. De senere moduler udløber lidt senere på året. Derefter vil det ikke være tilgængeligt, før jeg samler nyt hold igen. Tilmeld dig mit nyhedsbrev eller følg skolen på Facebook for at holde dig orienteret.

3. NYT - NYT - KOMMER SNART.
Her kommer mere information om det udvidede uddannelsesforløb til grundforløbet. På det forløb kommer vi rigtig til at nørde i kompositioner af enkeltmidler, og man får et dybt kendskab til den klassiske homøopati, der er fundamentet for den moderne.
Der er så meget materiale om homøopati på alle andre sprog end dansk, men da jeg har oversætterbaggrund bliver undervisningsmaterialet på dansk. 
Undervisningen kommer til at foregå over web.

kh
Dorthe
Image

Søgning