Image

Individuel kanalisering

Terapi med spirituel mening

Hvorfor overhovedet søge hjælp? Det går da vel meget godt.

Der er bare lige det, at livet indimellem giver nogle oplevelser, der svider. Det kan være svært at snakke med andre mennesker, der kan være konflikter og vanskelighed ved at forstå dem - og bare være glade sammen.

Indeni kan ensomheden regere med sorg, følelsen af at være udenfor, at sidde fast… måske sundheden driller, og kroppen gør ondt. Det kan være, at arbejdet ikke balancerer, og følelserne indeni ikke kan være der …

Måske tror du, at du skal være perfekt, eller at du ikke har fortjent det bedste. Men hvis dine indre tanker og følelser er i hårdknude, og livet gør ondt, så giver det mening at søge hjælpen.

Du kan vælge at søge hjælp mange steder, for der er mange veje til målet. Du skal også nogenlunde vide, hvor du er på vej hen, og det er måske den virkelig udfordring.

Vi mennesker er - ret beset - på en rejse mellem fødsel og død - og hvad er meningen med det hele, hvordan får vi livet til at fungere for os, når vi ikke engang kan kende morgendagen.

Det kræver øvelse og styrke at leve i balance. Spirituel terapi giver ikke de færdige løsninger for dig - dem skal du selv finde - men du får nogle brugbare redskaber og forståelser, som kan hjælpe dig til at se på tingene med din sjæls øjne. Det tager tid at åbne for, da meget skal vendes og drejes først. Det gode er, at det er selve livets udfordringer, der lærer dig det hele. Du er nemlig ikke forkert, fordi dit liv er hårdt. Det er som det er, fordi du skal bruge det sådan.

Det kan blot være svært at se selv - og det er der, kanaliseringerne kommer ind som en meget brugbar gave og kontakt til den åndelige verden. Mediet -undertegnede -  er formidleren.

Fra åndens side kommer lyset, visdommen og kærligheden, der forstår alt.

Kærlige tanker
Dorthe

Søgning