Kan du blive Homøopatisk Vejleder i Dr. Reckeweg?

Uddannelsen er for dig, der allerede er behandler eller helsevejleder - det kan være, du er zoneterapeut, akupunktør, zonehealer, healer, massør, fysioterapeut, sygeplejerske eller phyto-terapeut. Det kan være, du arbejder i helsebutik.
Uddannelsen til Homøopatisk Vejleder i Dr. Reckeweg er et stærkt redskab i din rådgiver- og behandlerkasse, som du kan anvende i forbindelse med de andre ydelser, du tilbyder og udfører.
Uddannelsen er også for dig, der har et rimeligt kendskab til fysiologi og sygdomslære - og ønsker at blive behandler med moderne homøopati som fundament og omdrejningspunkt.

Hvad så bagefter?

Når du står med dit eksamensbevis i hånden, kan du bruge din viden med det samme. Du kan tilrettelægge homøopatiske kure med Dr. Reckewegs midler til rigtigt mange ubalancer. Du vil vide, hvordan de går i spænd med andre behandlinger, herunder også konventionel medicin.
Du vil kunne forklare, hvordan homøopatien fra Dr. Reckeweg virker, og hvad dine klienter kan forvente.
Du kan kalde dig: Homøopatisk Vejleder i Dr. Reckeweg.

Skolen vil løbende tilbyde opfølgningskurder, og der er en overbygning til grundforløbet på vej i 2020.
Gennem netværket af behandlere om skolen, herunder din lærer, vil du altid kunen finde støtte og vejledning, hvis du skulle komme i tvivl om noget.

At studere, lære og forstå ...

Uddannelser på Center for Livskraft skal bestås med mindst 70% af pensum, for det drejer sig om menneskers sundhed. Det tager vi seriøst.
Homøopati fra Dr. Reckeweg er virksomme moderne midler - og du skal vide, hvad du har med at gøre.
Derfor kræver en bestået grunduddannelse om Dr. Reckeweg, at du bruger tid på at læse, studere og forstå, så du gradvist får udbygget din viden gennem undervisningsforløbet.
I timerne og gennem afleveringsopgaver vil du gradvist få bygget mere og mere viden på - du får ikke det hele kastet i hovedet på én gang - men det er et omfattende pensum, og det betyder, at du ikke kan læne dig tilbage og tro, du får din viden serveret. Hjemmeopgaver - og hovedopgave - det hele skal afleveres til tiden, så du er med og ikke kommer bagud.

Søgning