Praktiske oplysninger

Forløbet består af:

11 undervisningsdage à 6 undervisningstimer (66 timer)
Hjemmearbejde og hjemmeopgaver, tests på klassen
1 skriftlig hovedopgave, der laves efter sidste undervisningsdag, afleveres elektronisk og bedømmes efter 12-skalaen. Man har ca. 14 dage til at skrive sin hovedopgave.

Forløbet giver RAB-point.

Der er ekstern censor tilknyttet vurderingen af hovedopgaven.

Det her får du med:

Man får rigtig meget viden på denne uddannelse - og dermed rigtig meget for sine penge.
Ud over undervisningen, gratis kompendium og yderligere materialer undervejs, er der individuelle rettelser af hjemmeopgaver - og hovedopgaven rettes både af underviser og ekstern censor.
Der er brød til kaffen, kaffe, te, vand og saft til fri benyttelse - og altid lidt til blodsukker i form af enten chokolade eller nødder.

Uddannelsesstart:

Der er uddannelsesstart 1 gange årligt. I 2020 starter vi søndag den 4. oktober.

Du får tilsendt datoerne, når du rekvirerer uddannelsesfolder med yderligere beskrivelser og oplysninger.


Den første gang tager alle kalender med - skulle der være datoer, der ramler sammen med store, vigtige livsbegivenheder, er det muligt at rykke datoen, hvis alle på holdet ønsker det. Hvis ikke, må man læse op på egen hånd. Eventuelle enetimer koster 500,- i timen, men man har også mulighed for at hoppe på Moodle og tage undervisningen i skolens web-lokale.

Jeg tager forbehold for ændringer =forbedringer, eller force majeure.

Forplejning:

Du tager selv frokost med. Jeg giver brød til kaffen.

Overnatning:

Der findes flere gode B&B indenfor 4-20 km fra skolen. Søg på B&B Ulstrup, Bjerringbro, Hammel, så dukker flere muligheder op.


Flere informationer får du i folderen om uddannelsen, som du kan rekvirere ved at trykke på knappen herunder og udfylde de ønskede oplysninger.


kh
Dorthe

Søgning