Udviklingskursus

20202 og 2021 har budt på nogle særdeles tydelige omvæltninger - i vores verden og i menneskers indre.

Dette kursus er til dig, der har brug for at forstå de dybere spirituelle aspekter i dig og i alt, der er sket, sker og vil ske - så du kan lande godt på fødderne. Med balance, styrke og indsigt.

Det handler om vejen, du går. Om livet, du lever. De følelser, du har og er. De tanker, der rumsterer. De mange spørgsmål og tvivl, der kan opstå. De konflikter, du oplever. Den smerte, du har. Det handler om at lære at skelne. Det handler om dig og din glæde ved livet.

 

På kursets 4 aftner får du et rum til at dele, lytte og være - og til at modtage kanaliserede indsigter lige til dig. Du får gode redskaber, som er brugbare lige med det samme, fx lærer du at meditere og finde dit indre balancepunkt. Kan du allerede det, så kan du altid blive bedre, og så ved du, at der venter gode indre, dybe oplevelser.

 

Datoer:

Torsdag den 19. august

Torsdag den 16. september

Torsdag den 14. oktober

Torsdag den 11. november

 

Alle aftner fra 19-22. Efter kurset serveres lidt sundt til maven. Du skal selv tage liggeunderlag og tæppe-pude med til meditation. Døren åbnes 18.45.

 

Pris for alle 4 aftner er 2000,- plus moms, i alt 2500,- ved tilmelding betaler du et depositum på 750,-, restbeløb på 1750,- skal betales senest den 11. august. Ved evt. tilmelding efter denne dato betales hele kursusbeløbet på én gang. Du er også velkommen til at betale hele beløbet på én gang ved tilmelding. Meld dig hurtigt til, da der er et begrænset antal pladser.

 

Kærlige tanker

Dorthe

Image
Image

Søgning