Web-undervisning

Nye tider kræver nye veje - og selvom mange er hoppet på Zoom og Teams i disse C-tider, så har jeg holdt igen, fordi disse medier ikke var tilstrækkeligt sikre til udveksling af fagligt, fortroligt materiale. Imidlertid har jeg fundet et andet on-line undervisningsprogram - og det hedder Moodle.

Det er sikkert og nemt. Når du tilmelder dig et kursus eller en uddannelse med web-undervisning, får du efter betaling tilsendt et log-in. Første gang, du logger på, skal du ændre dit password.

Du kan herefter se de kurser og uddannelser, som du er tilmeldt og hoppe på live-undervisningen med slides og min undervisning, når den går i gang. Der er mulighed for at tænde for kameraer, så vi kan se hinanden, men det er ofte ikke nødvendigt, da det kan tage megen plads på netforbindelsen. Man kan chatte undervejs, stille spørgsmål og komme med inputs, nøjagtig ligesom ved fysisk fremmøde - men kaffen eller teen, den må du selv sørge for.

Du kan i Moodle også hente tilgængeligt fagligt materiale, kompendium og cases, som du skal arbejde på. Du kan hente afleveringsopgaver og deltage i de quiz'er, som jeg som lærer laver til dig. Du kan se de film, som jeg linker til - og som kan give ekstra viden.

Under hvert kursus, som jeg gør tilgængeligt på web, kan du se undervisningstider - og når du er logget på Moodle, kan du også se, hvornår opgaver skal afleveres mm.
Vedr. undervisningstider, så sørger jeg for at vi maks. sidder 45 min ad gangen, derefter er der pause. Midt på dagen - ved heldagsundervisning - er der frokostpause, samt en længere eftermiddagspause.

Jeg glæder mig til at udforske disse web-rums mange muligheder med dig, - og har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

kh
Dorthe
Skoleleder og underviser
Center for Livskraft
Image

Søgning