Intro-kursus til homøopatisk medicin - web-moduler

6 web-moduler á 2 timers varighed. Pris 500,- pr modul.

Der er frit valg på emnerne, men 1. modul, der er en generel introduktion til homøopatisk medicin med intro til virkning og brug, skal tages, før man kan plukke i de andre emner.

Det aktive live webinar optages og ligger tilgængeligt i 7 dage. Hvis man ikke har mulighed for at deltage i det live webinar, kan man stadig købe kurset og se det, som det passer i den periode på 7 dage. Spørgsmål kan man dog kun stille ved at deltage, mens webinaret kører live.

  1. modul - live 2. september fra 19-21: Intro til homøopati. Stress.
  2. modul -  live 30. september fra 19-21: Infektioner 1 - øvre luftveje
  3. modul - 28. oktober fra 19- 21: Infektioner 2 - blære og betændelser
  4. modul - 25. november fra 19-21: Allergier
  5. modul - 9. december fra 19-21: Smerter og sportsskader. Knoglesundhed.
  6. modul - 6. januar 2022 fra 19-21: Stofskifte og menstruation

 Kurset er for alle med oprigtig interesse i homøopatisk medicin til husapoteket. På kurset lærer du, hvornår det er hensigtsmæssigt at bruge homøopati og hvornår det er bedst at lade være. Nogle ting lader sig bedst behandle af læge.

Du lærer også hvordan homøopati arbejder sammen med øvrige tiltag til sundheden - kost og kosttilskud samt udvalgte urter.

 Hver modul skal betales, før du får adgang til kurset. Kurset afholdes i det web-undervisningsprogram, der hedder Moodle. Ved tilmelding til første modul får du tilsendt brugernavn, og midlertidigt password, der skal ændres første gang du logger på.

Følgende skal de tilmeldte moduler betales, før du får adgang til dem.

 

Tilmeld dig til dlt@center-for-livskraft.dk 

Angiv flg. oplysninger: Navn, adresse, mail og telefonnummer.

Det skal skolen bruge for at udstede en faktura og give dig adgang til Moodle.
 

Tekniske krav: Du skal have en PC med god netforbindelse, LAN/Ethernet , altså kabel er bedre end trådløst. Vedr. lydforbindelse anbefales høretelefoner, da du får lyden mere rent ind i ørerne, end hvis den kommer ud af PC’ens egne højtalere. Desuden vil lyden ved brug af høretelefoner ikke skratte, når deltagere stiller spørgsmål og du er i dialog med lærer.

Skolen har valgt at tilbyde undervisning via web-undervisningsprogrammet Moodle, fordi vi ikke ønsker at stille krav om brug af hverken mundbind, C-pas eller test. Det bør stå enhver frit for.

Desuden sparer du som tilmeldt elev på transporten i både tid og penge.

 Meld dig til i dag,

 kærlige tanker

 Dorthe

Image
Image
Image

Søgning